Sărbătorim la 1 Decembrie Ziua Natională a ROMÂNIEI. Putem afirma, cu motive temeinic argumentate, că anul 1918 reprezintă în istoria poporului român anul triunfului idealului national, anul încununării victorioase a lungului sir de lupte si sacrificii umane si materiale pentru făurirea Statului National Unitar.

Sacrificiile armatei în campania anilor 1916 – 1917 au fost răsplătite de izbânda idealului national. La 1 Decembrie nu sărbătorim doar unirea Transilvaniei cu România, această memorabilă zi reprezintă clipa finală a înfăptuirii marelui ideal national, se aniversează deopotrivă revenirea în granitele istorice a românilor din Basarabia si Bucovina. Este ziua când fiecare suflare românească nealterată trebuie să-si manifeste recunostinta fată de toti eroii cunoscuti si necunoscuti care au contribuit pas cu pas la nasterea României întregite.

Cunoscând urmările tragicului an 1940 pentru români, apreciem că sărbătoarea Unirii trebuie să reprezinte o vie sperantă de viitor, iar acest sfânt deziderat nu ne-a rămas în grijă doar pentru a-l perpetue si transmite altor generatii, ci să depunem eforturi pe măsura fiecăruia, astfel încât bucuria si spiritul României întregite să reînvie odată si pentru totdeauna!

 

CU OCAZIA ZILEI DE 1 DECEMBRIE –SARBATOAREA NATIONALA A POPORULUI ROMAN- VA ROG SA IMI PERMITETI CA IN NUMELE CONSILIULUI DIRECTOR AL AEDC SA VA FELICIT, SA VA UREZ MULTA SANATATE, SUCCES  IN ACTIVITATEA PROFESIONALA, REALIZAREA DORINTELOR DVS. SI FAMILIEI DVS.!

 

LA  MULTI  ANI  ROMÂNIA !

LA  MULTI  ANI  TUTUROR  ROMÂNILOR !